Spring naar de inhoud

Wij deden mee!

Onder een stralend blauwe hemel kon je een kijkje nemen achter de schermen van ons plantencentrum. Zo kon je kennis maken met onze logistiek, het opplanten van bomen op de kwekerij, het rooien van de bomen en zoveel meer. De machines werden opgesteld en de tractor met het GPS gestuurd systeem werd van het veld gehaald.

Daarnaast was de imker op post, kon je verse sappen van Pomdamoor proeven en was huiskok Jos aanwezig. De kids konden zich uitleven op het springkasteel, een workshop ‘voederdennenappels voor vogels’ volgen en hun bezoek afsluiten met een ijsje.

We kijken terug op een bruisende dag! Bedankt aan alle bezoekers en medewerkers om er samen met ons een fijne dag van te maken!

And the winner is…

We hebben enkele prijzen verdeeld onder onze bezoekers. Zo kon je kans maken op een meerstammige Parottia persica ter waarde van €1000. Een ware blikvanger voor je tuin!

P R O F I C I A T Loïc Borgers, de meerstammige boom komt jouw richting uit!

De winnaars van onze Photobooth-actie op Instagram:

P R O F I C I A T  Annelies Van Eylen en Pieter Deroo!
Jullie winnen een leuk geschenkenpakket door jullie deelname aan onze Photobooth-actie op Open Bedrijvendag! Jullie verrassing ligt klaar aan onze infobalie.