Spring naar de inhoud

Workshops en opleidingen

In ons plantencentrum hebben we een vergaderruimte ter beschikking waar op  regelmatige basis opleidingen en workshops georganiseerd worden. Een inspirerende plaats tussen tal van bomen en planten.
Zo gingen er reeds infosessies door onder leiding van Boomkwekerij De Bruyn en opleidingen van Inverde, een organistatie met kwaliteitsvolle opleidingen over bos-, groen- en natuurbeheer. Ook ontvingen we verschillende Steden en Gemeentes voor de bijscholing van hun medewerkers.

Bent u zelf op zoek naar een ruimte voor het geven van workshops of infosessies? Neem contact met ons op en wij bekijken graag de mogelijkheden samen met u.

Workshop tuinontwerp door Tuinen in Beweging

Wil jij graag een PLAN voor je tuin?

Wil je graag zélf je tuin ontwerpen? Heb je zin om een echt tuinplan te hebben voor je tuin? Een rode – groene – draad waarmee je handvaten hebt om echt aan de slag te gaan in je tuin. Sta je te popelen om echt zelf aan de slag te gaan met vormen en lijnen voor je tuin?

Dan is deze workshop tuinontwerp waarschijnlijk iets voor jou! Geef je wensen voor je tuin zélf vorm en kleur! Data voor de volgende workshop volgen snel.