Spring naar de inhoud

Wat brengt het najaar?

Alle kleuren van de regenboog

De tijd dat Chrysanten alleen gebruikt werden aan graven ter nagedachtenis van onze geliefden, is ondertussen voorbij. Deze herfstbloeier fleurt niet alleen de kerkhoven op in oktober en november, maar zorgt ook voor kleur aan je voordeur of op het terras.

Met een brede waaier aan tinten en een weelderige bloei kan je hier moeilijk aan weerstaan.

Herfst in aantocht

Wie herfst zegt, zegt het vallen van de bladeren. De bomen en planten gaan stilaan in winterslaap waardoor dit het uitstekende moment is om in je tuin te duiken.

Nog even en het aanplanten kan weer van start gaan. De plantenwereld is zo groot waardoor het soms moeilijk wordt om de bomen door het bos te zien. Geen nood, onze plantenfluisteraars helpen je hier graag bij verder.

Ho Ho Ho

Het lijkt misschien nog heel erg vroeg, maar de laatste 100 dagen voor Kerst zijn alweer voorbij. Als plantencentrum is dit een hot-topic en uiteraard zijn wij al in volle voorbereiding.

Wist je dat onze kerstbomen grotendeels door ons op het veld geselecteerd worden? Kwaliteit is hierbij uiterst belangrijk, zo gaan wij jaarlijks op zoek naar mooie en gezonde bomen zodat jouw Kerst niet stuk kan!